Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

PRIJZEN EN BETAALMETHODEN

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten en exclusief transactiekosten.

Er kan op de volgende manieren betaald worden:

IDEAL VIA PAY.NL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Je maakt het verschuldigde bedrag over op de stichting derden gelden rekening van Pay.nl ten gunste van de betreffende schoolwebwinkel. Kosten zijn € 0,33 per bestelling.

BANKOVERSCHRIJVING VIA PAY.NL
Een bankoverschrijving houdt in, dat je na het invoeren van jouw bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van de stichting derden gelden rekening van Pay.nl ten gunste van de betreffende schoolwebwinkel overmaakt. Indien je voor deze betaalmethode gekozen hebt, ontvang je een separate e-mail van Pay.nl met de benodigde betaalgegevens. Zodra wij je betaling ontvangen hebben, gaan wij over tot verzending van je bestelling. Een bankoverschrijving is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met een aantal werkdagen extra levertijd. Kosten zijn € 0,33 per bestelling.

ACHTERAF BETALEN MET BILLINK VIA PAY.NL
Bij de meeste bestellingen kun je achteraf betalen. Je ontvangt dan eerst je artikelen en betaalt achteraf via Billink ten gunste van de betreffende schoolwebwinkel. Indien je voor deze betaalmethode gekozen hebt, ontvangt je ongeveer 15 minuten na de orderbevestiging een separate e-mail van Billink met de te betalen factuur. Je kunt de factuur van Billink voldoen via een bankoverschrijving of via iDeal binnen 14 dagen vanaf de besteldatum. Kosten zijn € 0,75 + 1% van de totale bestelwaarde per bestelling.

De reden waarom je deze kosten betaald, is omdat de deelnemende schoolwebwinkels de transactiekosten niet verrekenen in de verkoopprijs.